Hou leden actief en maak het je leden makkelijk.

Voedingsmodule voor Optimaal Klantresultaat!

Ontdek onze voedingsmodule, een revolutionaire toevoeging. Maak moeiteloos gepersonaliseerde voedingsschema's en koppel deze direct aan jouw leden, voor optimale resultaten.

Maak Op Maat Gemaakte Schema's met AI

Met onze voedingsmodule kun je eenvoudig voedingsschema's genereren die perfect zijn afgestemd op de behoeften van jouw leden. Of je nu de voorkeur geeft aan handmatig aanpassen of het gemak van automatische generatie door Grib, wij bieden flexibele opties die passen bij jouw werkwijze en de unieke behoeften van jouw leden.

Maak Op Maat Gemaakte Schema's met AI

Koppel Schema's aan leden

Verbind naadloos de gecreëerde voedingsschema's met jouw leden in GetGrib. Door deze integratie kunnen leden direct toegang krijgen tot hun persoonlijke voedingsadviezen via de app, waardoor ze gemakkelijk de maaltijden kunnen inzien, volgen en zich kunnen houden aan hun individuele voedingsplannen.

Koppel Schema's aan leden

Monitor en Optimaliseer Resultaten

Houd de voortgang van je leden nauwlettend in de gaten met de krachtige metingen-tools van Grib. Analyseer de resultaten, blijf in contact met je leden en blijf altijd een stap voor op de concurrentie.

Monitor en Optimaliseer Resultaten

Alle afspraken geordend op één plek

De reserveringsmodule van Grib is voor alles geschikt. Van inschrijven voor een losse workout tot een wekelijkse vaste inschrijving.

Lessen, vaste groepen en proefles in één

Laat nieuwe leden zelf een proefles aanvragen en volg ze automatisch op.

Proeflessen

Laat nieuwe leden zelf een proefles aanvragen en volg ze automatisch op.

Proeflessen

Vaste groepsindeling

Maak vaste groepen als de groep wekelijks hetzelfde is

Vaste groepsindeling

Presentielijst

Wie zijn aanwezig? Per les kun jij bijhouden welke leden aanwezig zijn. Voeg notities toe bij leden zodat alle docenten op de hoogte zijn.

Presentielijst

Inchecken

Welke leden zijn binnen en heeft iedereen betaald? Grib biedt uitgebreide incheck-mogelijkheden. Van inchecken met geboortedatum tot inchecken met pasjes, tags of QR-code. Ook te koppelen aan een tourniquet of andere toegangspoort en deuren. Vraag naar de mogelijkheden.

Beloon je Leden

Laat leden punten sparen door actief te zijn op jouw club of door hun vrienden uit te nodigen. Kom erachter wie jouw belangrijkste leden zijn en beloon ze.

Meten is weten

In de metingenmodule kunnen leden hun voortgang bijhouden, die ze met jou kunnen delen. Zie overzichtelijk welke leden hun doelen behalen en waar je moet bijspringen.

Hou je leden actief

Als leden minder sporten dan normaal, zie je dit in je dashboard. Zo kun je gelijk een nieuwe impuls geven.

Persoonlijke fitness schema’s

Zet workouts klaar voor leden in hun eigen app. Kies uit meer dan 700 oefeningen met bewegend beeld.

Ik gebruik Grib voor mijn Small Group trainingen. Veruit het makkelijkste ledensysteem voor mijn leden en voor mijzelf! Echt een aanrader

Myrthe op 't Eijnde

The Body Studio - Amsterdam