Meet Grib.

Wij zijn Grib. IT-ers met een passie voor sport & innovatie. We zijn dagelijks bezig met innovatieve ideeën om jouw leven als club-eigenaar makkelijker te maken.

We blijven innoveren

Het meest complete ledensysteem op de markt

Eenvoudig in gebruik voor zowel de club als leden. Dankzij slimme automatisering hou je meer tijd over voor je passie en geeft Grib insights over je club.

Ontmoet de mensen achter grib.

Wij zetten ons dagelijks in om van Grib het beste ledensysteem op de markt te maken

Sales

Dhemi

Dhemi is verantwoordelijk voor de sales bij Grib. Ze is bedreven in het afstemmen van de behoeften van jouw organisatie met de uitgebreide mogelijkheden en features die Grib te bieden heeft.

Support & Toegangscontrole

Dirk

Dirk ondersteunt clubs met het instellen van Grib. Verder houdt Dirk zich bezig met de techniek van toegangscontrole (toegangspoortjes en deuren) binnen Grib.

Marketing

Finn

Finn ondersteunt Mike bij het ontwikkelen van marketingactiviteiten, waaronder contentcreatie. Hij beschikt over een uitstekend inzicht om de boodschap effectief aan de klanten over te brengen.

Marketing

Mike

Mike staat aan het roer van onze marketing bij Grib en richt zich op het promoten van de unieke features van Grib bij de meest geschikte doelgroepen

Support

Noa

Noa is een essentieel lid van ons klantenserviceteam, gespecialiseerd in support en het bevorderen van klantsucces.

Developer

Ous

Oussama helpt met het door ontwikkelen van Grib. Met name de machine learning en andere technische onderdelen pakt hij op.

Founder & developer

Ravi

Ravi is een doorgewinterde ondernemer in de ICT en weet hoe hij een succesvol systeem moet bouwen.

Designer & Developer

Yorick

Yorick houdt zich bezig met de look & feel van Grib. Hij zorgt ervoor dat Grib gebruiksvriendelijk is.