Lesindeling • Communiceren • Incasso

Grib op je dansschool

Nooit meer gedoe met leden invoeren, lesindelingen, communiceren of betalingen? Grib regelt alles automatisch: van inschrijven op lessen tot incasso, strak neergezet

Nooit meer gedoe met leden invoeren, lesindelingen, communiceren of betalingen? Grib regelt alles automatisch: van inschrijven op lessen tot incasso, strak neergezet

Meest gebruikte systeem door dansscholen in Nederland

Simpel, snel
en helder.

Een systeem voor al je plannen. Grib werkt met vaste modules, zonder verborgen kosten. Leden schrijven zich online in, selecteren een les & abonnement. Grib controleert de beschikbaarheid en het iban-nummer. Weet wie aanwezig is in welke les, communiceer eenvoudig nieuwtjes naar groepen en kom nooit voor verassingen te staan.

Géén verborgen kosten - Géén jaarcontracten

Inschrijfformulier voor jouw leden

Jouw leden kunnen zich eenvoudig inschrijven op lessen. Jij bepaalt de beschikbaarheid en de voorwaarden (leeftijd, geslacht, etc.). Alles gecheckt door Grib zodat jij niet voor verrassingen komt te staan

Bekijk voorbeeld

Lessen selecteren

Laat leden zelf inschrijven op lessen. Op het inschrijfformulier kun je zelf bepalen wat leden moeten invoeren. Leden kunnen zich inschrijven op lessen waar plek is en ze de juiste leeftijd voor hebben. Zo sta jij nooit voor verrassingen!

Automatische incasso

Grib zet maandelijks de incasso klaar voor jou om te controleren. Is alles in orde? Dan kun jij het bank-bestand uploaden bij de bank of - als je via Mollie incasseert - de incasso naar Mollie sturen.

Gegevens ouders

Is een lid jonger dan 18 jaar? Dan moet verplicht de gegevens van de ouder(s) genoteerd worden. Alle communicatie (mails, facturen, etc) worden ook verstuurd naar de ouder(s).

Proeflessers

Maak een online inschrijfformulier voor proeflessers waar ze zelf een les kunnen inplannen. Stuur een dag na de les automatisch een opvolgmail naar het lid.

Inzicht in jouw lessen

Weet wie aanwezig is en wie zich heeft afgemeld. Voeg eenvoudig gasten toe als iemand een vriend of vriendin meeneemt.

''Grib neemt zoveel handelingen over waardoor ik meer tijd over heb om de dingen te doen waar ik plezier uit haal.''

Malou van Rede - Studio Sisa

Presentielijst

Wie zijn aanwezig? Per les kun jij bijhouden welke leden aanwezig zijn. Voeg notities toe bij leden zodat alle docenten op de hoogte zijn.

Afmeldredenen

Leden kunnen zich afmelden en een afmeld-reden selecteren. Zo weet jij waarom leden niet komen opdagen.

Gasten

Nemen jouw dansers een vriend/vriendin mee? Maak de gasten eenvoudig aan bij de les, zodat jij weet wie in de les aanwezig was.

Automatische berichten

Stuur automatisch een bericht naar leden bij een mijlpaal. Bijvoorbeeld de 100e keer dansen.

1

Communiceren

Houdt jouw leden op de hoogte met de uitgebreide communicatie-mogelijkheden. Zelfs een eigen Club App is mogelijk!


In de Club App is het mogelijk om reclame te maken. Bij het opstarten van de Club App zien leden jouw advertentie. Handig als je een les wilt promoten of een evenement aan het organiseren bent.

Club App

De app heeft jouw naam, logo en zelfs kleuren, maar wordt door ons gemaakt. Leden kunnen deze app downloaden om o.a. lessen te reserveren of af te melden, nieuwsberichten te lezen en video's te bekijken.

Communiceer met groepen

Stuur nieuwsbrieven met bijlagen naar specifieke lessen. Zo kunnen leden zich voorbereiden op de volgende les. Zijn de gegevens van de ouder(s) ingevoerd, dan ontvangen zij een kopie van de mail. Zo is iedereen op de hoogte.

Annuleren les

Kan een les onverhoopt niet doorgaan? Bereik eenvoudig al jouw leden en de ouders door een push notificatie / email en/of sms te sturen.

Binnenkort: webshop

We ontwikkelen altijd door. Binnenkort kunnen jouw leden hun merchandise thuis bestellen in jouw webshop.

Veel gestelde vragen

Wat kan grib nog meer?

Grib is een compleet ledensysteem. Van inschrijven tot incasseren en inchecken. Daarnaast bieden wij een online kassa aan waarmee je eenvoudig merchandise verkoopt aan jouw leden.

Zorgeloos starten

Wij zorgen dat jouw Grib account goed ingesteld wordt. Dat doen wij samen met jou. Wij stellen o.a. het inschrijfformulier in, maken de abonnementen aan, zorgen dat het inchecken werkt en de 1e keer incasseren doen we samen. Zo weet jij dat je optimaal gebruik maakt van Grib.

Hoe stap ik over naar Grib?

Vul jouw gegevens in het conctactformulier hieronder in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.