Alle afspraken geordend op één plek

Weet precies hoe druk jouw lessen zijn. De reserveringen gecombineerd met de inchecks geven in Grib een compleet beeld van hoe goed jouw lessen lopen. Reserveren kan met de Club App of online via het ledenportaal. Stel ook limieten in. Zo wordt de les nooit te druk en kunnen leden zich inschrijven op een wachtlijst als de les vol is. Geef jij Personal Training? Laat jouw leden zelf een sessie bij jou of 1 van de coaches inplannen. Jij geeft de beschikbaarheid van jouw coaches aan en je leden kunnen reserveren of een sessie kopen. Wil jij de reservering eerst goedkeuren? Ook dat is mogelijk.

Automatisch incasso

Incasseer jij de abonnementsbedragen van jouw leden? Dit kan eenvoudig via Grib. Incasseer via Mollie of jouw eigen bank. Storneringen? Laat Grib automatisch een mail sturen naar het lid met een betaalverzoek via iDeal. Scheelt jou weer tijd! Als je dit nog niet deed helpt Grib met het opzetten hiervan.

iDeal, Bancontact of creditcard

Maak het jou en je leden gemakkelijk: maak in Grib iDeal aan of koppel je bestaande betaal-account.

iDeal, Bancontact of creditcard

Boekhouder/Accountant

Grib heeft ook aan jouw boekhouder / accountant gedacht. Wij kunnen naast standaard export bestanden ook specifiek export bestanden aanmaken. Vraag naar de mogelijkheden.

Boekhouder/Accountant

AVG Proof

Grib maakt het eenvoudig om de persoonsgegevens van inactieve leden te verwijderen. Geheel volgens de AVG-regels.

AVG Proof

Inchecken

Welke leden zijn binnen en heeft iedereen betaald? Grib biedt uitgebreide incheckmogelijkheden. Laat leden bij de inchecktablet hun geboortedatum invoeren of een QR-code scannen. Grib kan ook koppelen met poortjes of een deur, bijvoorbeeld in een 24-uurs gym.

Persoonlijke fitness schema’s

Met onze workout-module geef je leden een trainingsschema op maat, zonder dat ze naar een personal trainer gaan. Zet oefeningen klaar in hun eigen app of print ze uit. Grib heeft meer dan 700 van de populairste oefeningen op video, die ze als voorbeeld kunnen gebruiken. Leden kunnen invullen hoe ze de oefening precies gedaan hebben (hoe vaak of met welk gewicht) zodat je dit later met ze kan bespreken.

Grib is voor mij de modernste ledenadministratie. De grootste voordelen ervan zijn dat ze echt up to date zijn, steeds blijven innoveren en het gemak in het programma. Daarnaast zijn ze snel bereikbaar als het gaat om service.

Elnur Gadimov

Team Champ - Uithoorn