Toegangscontrolesysteem met de check in app

Het ideale toegangscontrolesysteem
met een simpele tablet

Je hebt misschien wel eens overwogen om een pasjessysteem te introduceren in jouw sportschool of misschien zelfs een tourniquet om “wanbetalers” buiten de deur te houden. Wij vonden dit duur, onhandig en gewoonweg onvriendelijk in gebruik voor de sporters.

Daarom hebben wij gekozen voor de elegante manier om een tablet als toegangscontrolesysteem in te zetten. Door een softwarematige oplossing te ontwikkelen hebben wij de meest laagdrempelige manier van toegangscontrole voor sportscholen bedacht.

Hoe werkt het inchecken?

De tablet en de tablethouder zet men bij de ingang van de sportschool. Doordat de incheck app geïnstalleerd is kunnen alle leden inchecken door minimaal drie letters van hun naam in te toetsen en op inchecken te drukken.

Op dat moment controleert Grib automatisch of de sporter een geldig abonnement heeft en laat deze informatie zien aan de sporter en aan de sportschoolhouder. Er zijn drie scenario’s die kunnen gebeuren.

De sporter heeft een geldig abonnement

Dit wordt getoond op de tablet en opgeslagen in het systeem

De sporter heeft een geldige strippenkaart

Dit wordt getoond op de tablet en er wordt een strip afgetekend in het systeem

De sporter heeft een ongeldig abonnement

De sporter wordt verzocht om naar de trainer te gaan en er wordt een melding in het systeem gemaakt.

In alle gevallen kan jij op het dashboard van Grib zien wie en wanneer is ingecheckt met een geldig of juist ongeldig abonnement zonder dat jij naast de tablet hoeft te staan. Zo kan je nieuwe trainers zelfstandig training laten geven zonder dat ze alle leden uit het hoofd moeten kennen.
Leden die voor de eerste keer inchecken krijgen automatisch een email, waarmee zij een account kunnen aanmaken  waarmee ze hun data in kunnen zien en een persoonlijke pincode kunnen instellen voor het inchecken op de incheck app.

Sporters zijn binnen enkele seconden ingecheckt en jij hebt een laagdrempelige manier om al jouw leden te controleren

Check in app in jouw stijl

Natuurlijk wil jij dat de Check in app bij de stijl van jouw sportschool past. Daarom hebben we diverse mogelijkheden om jouw controlepunt geheel

in jouw stijl zetten door zelf de hoofdkleuren te bepalen, je logo toe te voegen en je eigen incheck iconen te kiezen.

Per lid personaliseren

Zelfs kan je per lid een persoonlijke boodschap weergeven bij het inchecken, bijvoorbeeld om specifieke leden te motiveren met hun vooruitgang of ze aan hun doel te herinneren.

Daarnaast kan je ook een specifiek incheck icoon toewijzen aan een lid, die anders is dan de standaard.

Profielfoto’s

Voor leden kan je ervoor kiezen om ter vervanging van het standaard portret juist een eigen portretfoto van een lid te uploaden in Grib. Deze zullen zij zien op de check in app en maakt het nog makkelijker om hun eigen profiel te herkennen.

Elegant toegangscontrolesysteem

Naast alle functionaliteiten ziet de incheck tablet er stijlvol uit en staat niet in de weg. Het straalt professionaliteit en innovatie uit. Het is een laagdrempelige manier om toegangscontrole uit te oefenen zonder dat het als hinder ervaren wordt. Snel en begrijpelijk!

Bekijk hier onze starterspakketten of maak een afspraak

Direct starten? Dit is wat je nodig hebt om te beginnen!

Meer weten over Grib?

Laat hier je gegevens achter, dan bellen wij jou voor een gratis afspraak of voor meer informatie.

""
1
Naamyour full name
Telefoonjouw telefoon nummer
Previous
Next