Team Grib

Team Grib bestaat uit een geniale mix van vier doorgewinterde ondernemers met passie voor sport. Ravi ontwikkelde DigitaleFacuur, Miki heeft al meer dan 100 websites gemaakt, Camiel runt een webdesignbedrijf én twee boksscholen & Sinan heeft succesvol meerdere start-ups opgezet.

Als team hebben we een visie om de hele sportwereld te helpen een succes te worden, door pijnpunten als ledenadministratie en controle te verhelpen op een begrijpelijke, transparante en laagdrempelige manier.

Ravi Chotkan

Ravi Chotkan

Founder

Ravi is een doorgewinterde ondernemer in de ICT en weet hoe hij een succesvol systeem moet bouwen. Hij luistert goed naar sportschoolhouders en komt zo elke dag weer met verbeteringen of nieuwe functies voor het systeem.
Camiel Bos

Camiel Bos

Co Founder

Camiel is opgeleid voor marketeer en grafische vormgever en is vijf jaar lang succesvol sportschoolhouder van twee boksverenigingen. Dit geeft Camiel een unieke visie op de sportwereld. Graag deelt hij met mensen hoe ze alles uit hun sportschool kunnen halen.
Miki Kucevic

Miki Kucevic

Co owner

Miki heeft al 16 jaar ervaring met websites ontwikkelen en weet exact hoe hij alles exact weergeeft zoals wij het willen. Miki wordt erg gelukkig van een potje basketbal.
Sinan Kaya

Sinan Kaya

Content creator

Sinan heeft net zoveel energie als tien zonnen bij elkaar. Met zijn enthousiasme gaat hij de sportscholen langs en zorgt voor reuring in de zaak.

Altijd bezig, niet te stoppen

We hebben nog veel grote plannen voor Grib en blijven dan ook continu het systeem verbeteren in samenwerking met al onze gebruikers. Het systeem is daardoor altijd up to date en krijg jij altijd wat je nodig hebt.