• foto
  Ledensysteem
  foto
  Club App
  foto
  Inchecken
  foto
  Communicatie
  foto
  Reserveren
  foto
  Club Intelligence
  foto
  Extra’s
foto

Ledensysteem

Altijd overzicht op jouw administratie: incasseer contributie, zie wie al betaald heeft, alle ledengegevens altijd up-to-date.

Abonnementen

Als club heb je veel verschillende abonnementen, van baan reserveren tot sporten/dansen. Met de abonnementen-module kun je onbeperkt alle abonnementen aanmaken die jij biedt. Het is flexibel: je kunt het opschorten, pauzeren, bedragen aanpassen. Aan het eind van de maand staat in Grib de incasso klaar en weet je precies hoeveel je hebt verdiend.

Strippenkaarten

Verkoop je een 10-rittenkaart of betalen leden per keer? Met Grib heb je een digitale strippenkaart - leden checken in op de tablet, de strip wordt digitaal afgestempeld. Voordeel van de Grib digitale strippenkaart is de self-service; leden kunnen zelf een nieuwe kopen, automatisch laten verlengen en jij kunt een reminder instellen als de kaart bijna verlopen is.

iDeal

Maak het jou en je leden gemakkelijk: maak in Grib iDeal aan of koppel je bestaande betaal-account. Je leden kunnen online strippenkaarten aanschaffen en betalingen doen via jouw betaalverzoek.

Automatische incasso

Incasseer jij de abonnementsbedragen van jouw leden? Dit kan eenvoudig via Grib. Incasseer via Mollie of jouw eigen bank. Storneringen? Laat Grib automatisch een mail sturen naar het lid met een betaalverzoek via iDeal. Scheelt jou weer tijd! Als je dit nog niet deed helpt Grib met het opzetten hiervan.

Online Inschrijfformulier

Inschrijven staat aan de basis van het succes van jouw club en het contact met je leden. In de inschrijfmodule van Grib komt alles samen; van persoonsgegevens tot betalingen en het selecteren van lessen. Zelfs een handtekening kan bij het inschrijven digitaal worden geplaatst. Nooit meer formulieren overtypen, direct een controle-betaling uitvoeren en alle contracten netjes opgeslagen in Grib

Documenten

Deel jij weleens documenten met jouw leden? Bijvoorbeeld het abonnement dat iemand heeft afgesloten of een voedingsschema? Regel dit via Grib! Jij upload een document bij het lid, die het kan vinden in het ledenportaal of Club App. Jij kan zien wat jij hebt gedeeld en papieren raken nooit meer kwijt.

AVG Module

Waar persoonsgegevens bewaard worden heb je te maken met de AVG. Volgens de AVG mogen deze gegevens niet langer bewaard worden dan strikt noodzakelijk. Grib maakt het eenvoudig om de persoonsgegevens van inactieve leden te verwijderen.

Boekhoud export

Grib heeft ook aan jouw boekhouder / accountant gedacht! Wij kunnen naast standaard export bestanden ook specifiek export bestanden aanmaken. Vraag naar de mogelijkheden.

Sporten met subsidie

Heb jij leden die een deel van hun abonnement vergoed krijgen door een subsidieregeling of fonds (zoals Jeugd Sport Fonds of de stadspas). Regel dit eenvoudig met Grib! Per lid wordt een totaalfactuur gemaakt die je naar de subsidie-verstrekker kunt versturen. Deze betalingen hoef je dus niet meer apart bij te houden.

foto

Club App

Reserveer lessen, verkoop merchandise en hou contact met je leden. Wij maken een app in jouw huisstijl. Je eigen app binnen handbereik!.

Je eigen app

Jouw eigen app op Android en Apple. De app heeft jouw naam, logo en zelfs kleuren, maar wordt door ons gemaakt. Leden kunnen deze app downloaden om o.a. lessen en faciliteiten te reserveren. Verder kun jij nieuwsberichten en documenten aanmaken die leden kunnen lezen

Communicatie

Belangrijk nieuws? Komt er een nieuwe les of is een docent ziek? Houd jouw leden op de hoogte via push berichten. Berichten kun je naar alle leden of naar een gedeelte sturen; geselecteerd op bijvoorbeeld les, leeftijd of abonnementstype. Je kunt met Grib ook automatische meldingen sturen; felicitaties als een lid jarig is of een aanmoediging als een les 10x is gevolgd.

Voor zowel leden als coaches

Jouw coaches kunnen ook inloggen op de Club App. Jij bepaalt wat ze in de app kunnen doen. Bijvoorbeeld de reserveringen voor hun lessen bekijken en de aanwezigheid aangeven, ledengegevens of notities inzien en eventueel ook leden aanpassen.

foto

Inchecken

Motiveer leden al bij het inchecken met een persoonlijke bericht. Grib heeft verschillende methodes: altijd iets dat past bij jouw club.

Inchecken op naam

Laat jouw leden inchecken door het invoeren van hun naam. Ideaal als je wilt beginnen met inchecken. Deze incheckmethode moet je benoemen in je privacy-voorwaarden.

Pas / sleutelhanger

Grib biedt een incheckmethode aan op basis van een pasje of sleutelhanger. Dit kan gekoppeld worden aan een poortje/tourniquet (gesloten doorgang) of aan de inchecktablet (zonder poortje).

QR Code

Op de inchecktablet is het mogelijk om een QR-code te tonen. Leden kunnen deze scannen met de Club App zodat ze worden ingecheckt.

foto

Communicatie

Hou je leden op de hoogte; stuur nieuwsbrieven en pushberichten. Of zorg dat een jarig lid automatisch gefeliciteerd wordt!

Nieuwsberichten en mailings voor specifieke groepen

Niet elk bericht is belangrijk voor al jouw leden. Met Grib kun je nieuwsberichten maken die alleen voor specifieke groepen beschikbaar zijn. Zo kun je bijvoorbeeld een nieuwsbericht maken voor een les en deze als push-bericht sturen naar leden die zich hiervoor hebben ingeschreven.

Advertentie in de Club App

In de Club App is het mogelijk om reclame te maken. Bij het opstarten van de Club App zien leden jouw advertentie. Handig als je een les wilt promoten of een evenement aan het organiseren bent.

Automatische berichten

Houd je leden betrokken door automatische berichten in te stellen. Bijvoorbeeld als iemand 10x heeft ingecheckt of een les heeft gereserveerd. Maak het persoonlijk: feliciteer iemand met zijn verjaardag of stuur een berichtje als een lid een tijd niet is geweest.

foto

Reserveren

Lessen, squashbaan, personal training of zonnebank: de reserveringsmodule van grib is voor alles geschikt. Van inschrijven voor een losse workout tot een wekelijkse vaste inschrijving of een workshop.

Lessen reserveren

Weet precies hoe druk jouw lessen zijn. De reserveringen gecombineerd met de inchecks geven in Grib een compleet beeld van hoe druk jouw lessen zijn. Reserveren kan met de Club App of online via het ledenportaal. Stel ook limieten in. Zo wordt de les nooit te druk en kunnen leden zich inschrijven op een wachtlijst als de les vol is.

Vaste inschrijving

Werk je met vaste groepen op een vast tijdstip? Ook dat kan met Grib! Schrijf leden voor het hele seizoen in en houd de aanwezigheid van leden per week bij. Ook hier kun je limieten instellen; t/m 12 jaar, women only of een combinatie van verschillende factoren.

Workshop

Geef jij workshops? Regel de reserveringen en betalingen met Grib. Geef jouw leden korting en niet-leden een toeslag. De reserveringen duidelijk en overzichtelijk in Grib

Faciliteiten reserveren

Verhuur jij banen, zalen, apparaten of behandelingen? Dit kun jij in Grib met de faciliteiten-module regelen. Je kunt tijden instellen, eventuele betalingen en dit zelf of door de leden laten reserveren. Dit kan ook met abonnementen of strippenkaarten gedaan worden.

Personal Training reserveren

Geef jij Personal Training? Laat jouw leden zelf een sessie bij jou of 1 van de coaches inplannen. Jij geeft de beschikbaarheid op en je leden kunnen reserveren. Wil jij de reservering eerst goedkeuren? Ook dat is mogelijk!

Feestjes en andere evenementen

Wil je dat leden een verjaardagsfeest kunnen inplannen en betalen bij jou? Gebruik daarvoor de boekingsmodule van Grib. Jij kunt extra modules aanmaken die leden kunnen aanvinken bij de boeking. Betalen via iDeal en de boeking is rond.

foto

Club Intelligence

Weet wanneer de piekmomenten zijn, zodat je beter kan inspelen op de drukte en de wensen van je leden.

Inchecks en reserveringen

Hoeveel bezoekers heb jij gehad afgelopen maand? Of dit jaar? Bekijk en vergelijk jouw bezoekersaantallen.

Inzicht in lessen

Welke lessen lopen goed en welke kunnen beter? Bekijk de pieken en dalen.

Actieve en inactieve leden

Grib toont maandelijks een overzicht van leden die inactief dreigen te worden. Geef deze leden extra aandacht en de kans dat ze stoppen wordt kleiner.

Records

Wat zijn jouw drukste dagen, weken, maanden of zelfs jaren? Wanneer zijn deze verbeterd? Daar kom je eenvoudig achter met de records van Grib. Een speelse manier om jouw groei in de gaten te houden.

foto

De leuke extraatjes

Check ook onze leuke extraatjes.

Online Kassa

Verkoop jij drankjes, kleding en andere merchandise op jouw club? Dan kun je dat vanaf nu doen met de kassa van Grib. Dat kan online of met de Club App. Laat leden met automatische incasso betalen of stuur een iDeal link. Zo werkt jouw club cashless!

Feedback vragen

Benieuwd naar de mening van jouw leden? Stel vragen op de inchecktablet die leden met een smiley kunnen beantwoorden. Volledig anoniem, zodat jij eerlijke resultaten krijgt!

Workouts

Maak fitness-schema's aan voor je leden. Kies uit 500 kwalitatief goede instructie-video's en biedt je leden ondersteuning

Metingen

Vetpercentage, gewicht, BMI, etc. Houdt de voortgang van jouw leden bij en deel deze informatie via de Club App.

foto1
foto1
foto1
foto
Miki Kucevic
Designer

Miki heeft ruim 16 jaar ervaring met websites ontwikkelen. Verder is Miki regelmatig te vinden op het veld voor een potje basketbal of voetbal.