Alles wat je nodig hebt voor je incheck app

Om volledig gebruik te maken van Grib heb je twee dingen nodig. Een tablet en een tablet houder.
Deze kan je zelf aanschaffen in elke willekeurige elektronica winkel of kan je onze complete startpakketten gebruiken.
Mocht je toch zelf alles willen aanschaffen dan hebben wij van Grib wat tips voor je.

Waar moet je op letten bij het kopen van een tablet?

Android

Op dit moment is de app alleen bruikbaar voor Android tablets. Deze zijn namelijk goedkoper en ideaal voor het gebruik van de Grib app.

Grootte

Om het gebruiksgemak voor jouw leden te vergroten raden wij aan om een tablet met een zo groot mogelijk scherm aan te schaffen. De grootte van het scherm is de belangrijkste feature waar je naar moet kijken.

Simpel

Je hebt geen dure spannende tablet nodig. In principe wordt de tablet alleen gebruikt voor de app. De app gebruikt weinig geheugen en heeft geen snelle processoren nodig. Wees geen dief van je eigen portomonnee.

De verschillende type tablet houders

Er zijn verschillende type houders. Het is erg afhankelijk van waar je de incheck wilt laten plaatsvinden en bij jouw sportschool past.

Locatie incheck plek

Uit ervaring weten wij dat het goed is om de incheck in het zicht te houden en dichtbij of zelfs in de trainingsruimte te plaatsen. Het mooiste is om de incheck plek op een plaats te zetten waar leden sowieso langs lopen. De locatie bepaalt uiteindelijk ook de type standaard die je wilt gaan aanschaffen.

Let op: Zorg dat er ook een elektriciteits-aansluiting in de buurt is. Koop eventueel een extra lange oplaad kabel.

Type tablet standaarden

Er is een ruim aanbod van tablet houders of standaarden. De twee meest kenmerkende type standaarden zijn de vloerstandaard & de tafelstandaard.

Vloerstandaard

De vloerstandaard is een tablet houder op een paal. Het voordeel hiervan is dat de incheck app overal te plaatsen is. Er zijn tablet palen die zelfs in de grond geboord kunnen worden. 

Tafel standaard

De tafelstandaard is ideaal als je een balie hebt in jouw sportschool. Je kan bij ontvangst van je leden direct de leden laten inchecken. Als je tevens een computer bij jouw bureau of balie hebt staan, kan je direct zien of een lid succesvol heeft ingechecked.

Hufter proof

Je kan niet altijd als een waakhond bij je tablet staan. In sommige gevallen is het verstandig om na te denken over een hufter proof standaard. Zit er bijvoorbeeld een slot op, kan de standaard en tablet tegen een stootje. Uiteindelijk blijft het een gebruiks voorwerp. Denk hier goed over na. Hufter proof betekent vaak wel weer een duurdere prijs.

Ik heb een tablet en een standaard. Wat nu?

Helemaal top! Je kan nu de app downloaden in de playstore door te zoeken op “Grib incheck” of hier te klikken.