Feedback van je leden

Soms wil je gewoon je leden wat vragen, maar je kan gewoonweg niet iedereen steeds dezelfde vraag stellen en alle antwoorden onthouden. Bij Grib kan je direct vragen stellen aan je leden, zonder dat het jou tijd veel kost.

Vragen direct op de tablet

In het systeem kan je simpel een vraag invoeren waarna deze na elke succesvolle incheck op jouw tablet naar voren komt. We hebben deze krachtige functie speciaal gebouwd, om in contact te komen met jouw sporters en ervoor te zorgen dat jij als sportschoolhouder je eigen sportschool kan verbeteren.

De feedback functie is als volgt op gesteld:

Anoniem feedback geven

De antwoorden van je leden worden niet gekoppeld aan hun persoonlijke data. De vraag kan alleen ingevuld worden voordat ze hebben ingechecked. Doordat de vraag alleen anoniem ingevuld kan worden, zullen de antwoorden eerlijker zijn en daardoor meer waardevol.
g

Vijfpunts schaal

De vijfpuntsschaal is de meest gebruikte wetenschappelijke methode om antwoorden goed te meten en te vergelijken. Deze hebben wij in de vorm van smileys op de tablet weergegeven. Vervolgens krijg jij een cijfer van 1 – 10 terug te zien in het systeem.

Plannen van vragen

Soms weet je exact wat je wilt vragen in een bepaalde periode. Bijvoorbeeld als er een nieuwe les in die periode is. Je kan gemakkelijk de vraag voor een specifieke periode inplannen en de vraag verloopt automatisch. Zo weet je zeker dat je jouw vragen niet vergeet te stellen.

Vergelijk resultaten

Je kan dezelfde vragen meerdere keren activeren in diverse periodes. Dat is handig om bijvoorbeeld vooruitgang concreet te meten. Zie direct of jouw acties invloed hebben gehad.

Simpel en effectief

Het lijkt misschien een simpele feature, maar jij als sportschoolhouder kan er ontzettend veel mee! Stel vragen zoals:

  • Hoe bevallen de lessen?
  • Wat vind jij van dit inchecksysteem?
  • Ben je tevreden met de sportschool?
  • Wil je meer lessen?

En zo zijn er nog veel meer vragen waar jij makkelijk en snel antwoorden op kan krijgen.

Meer weten over Grib?

Laat hier je gegevens achter, dan bellen wij jou voor een gratis afspraak of voor meer informatie.

""
1
Naamyour full name
Telefoonjouw telefoon nummer
Previous
Next