Sommige leden willen niet (direct) een abonnement afsluiten. Voor deze leden is een strippenkaart de ideale uitkomst.

Voordat je strippenkaarten kunt koppelen aan een lid moet je eerst strippenkaarten aanmaken. Klik hier om naar de uitleg over strippenkaarten te gaan.


Om een strippenkaart aan te maken klik je in de ledenlijst op een lid. Je gaat dan naar het detailoverzicht van het gekozen lid.

Klik vervolgens op het tabblad strippenkaart. Hier zie je alle strippenkaarten die een lid heeft.

Op dit overzicht kun je ook een nieuwe strippenkaart koppelen aan het lid. Klik daarvoor op de knop strippenkaart toevoegen.

Nadat je hebt geklikt op de knop opent een scherm waar je een keuze kunt maken uit de aangemaakte strippenkaarten.

Nadat je een keuze hebt gemaakt kun je aangeven of de strippenkaart per automatische incasso geïncasseerd moet worden. De factuur die wordt aangemaakt wordt vervolgens in een nieuw sepa bestand geplaatst. Deze optie is overigens alleen aanwezig als je automatische incasso hebt geactiveerd.

Vervolgens kies je wanneer de strippenkaart in moet gaan. Vanaf dan gaat de verlooptermijn – die je hebt ingesteld bij de strippenkaart – lopen.

Als je de strippenkaart opslaat, wordt een factuur aangemaakt van de strippenkaart. Betaalt het lid contact of per pin? Markeer de factuur dan als betaald nadat deze is aangemaakt.