Om de inchecktablet op te laten vallen kun je de kleuren aanpassen aan jouw eigen huisstijl kleuren. Het is ook mogelijk om jouw eigen achtergrond-afbeelding te gebruiken. Zo past de inchecktablet bij elk interieur!

INSTELLEN

De kleuren op de inchecktablet stel je in via de website. Ga daarvoor naar Beheer > Incheck.


Op deze pagina kun je de header (de bovenkant) en de achtergrond instellen. Dit doe je door op het desbetreffende veld aan de linkerkant te klikken.


Verder is het mogelijk om de kleur van de tekst per vlak (header & achtergrond) aan te passen. Heb je een donkere achtergrond, kies dan voor een lichte tekstkleur.


Daarnaast is het mogelijk om een eigen afbeelding als achtergrond te gebruiken. Je kunt voor de header en voor de onderkant een afbeelding uploaden. Gebruik de formaten die bij het veld staan voor het beste resultaat.

OPMAAK TOEPASSEN

Als je de opmaak hebt ingesteld sla je het formulier op. Vervolgens klik je op de "header" van de tablet (het bovenste gedeelte waar jouw bedrijfsnaam staat, in het voorbeeld rechts “POWERGYM”). De opmaak die jij hebt ingesteld worden vervolgens getoond in de tablet.