Als je gebruik maakt van de lessen module of de faciliteiten module van GetGrib is het handig om te weten welke leden toegang hebben tot welke les & faciliteit. Dit is op verschillende manieren in te stellen.

TOEGANG BEKIJKEN PER LID

Bij een lid wordt onder het tabje credits getoond tot welke les en faciliteit het lid toegang heeft op basis van de abonnementen, strippenkaarten en losse credits die het lid heeft. Zo zie je eenvoudig of het lid toegang heeft tot de juiste les & faciliteit.

ABONNEMENTSTYPEN

Per abonnementstype kun je instellen tot welke lessen of faciliteiten het abonnementstype toegang verschaft.

Zo kun je jouw aanbod aan abonnementstypen flexibel instellen.


INSTELLEN

Onder Beheer > Abonnementstypen staan alle abonnementstypen die jij aanbiedt. Bewerk het abonnementstype waarvoor jij de toegang wilt aanpassen.

Aan de rechterkant kun je instellen tot welke les en/of faciliteit het abonnementstype toegang verschaft.

Verder kun je instellen hoeveel credits het lid heeft met dit abonnementstype, bijvoorbeeld 5 per week.

De wijzigingen die je maakt geldt voor alle leden die het abonnementstype hebben aangeschaft.

STRIPPENKAART

Het is mogelijk om per strippenkaart aan te geven voor welke lessen of faciliteiten het gebruikt kan worden. Zo kun je bijvoorbeeld een strippenkaart aanmaken dat exclusief toegang biedt tot een Squash baan.

Ga daarvoor naar Beheer > Strippenkaarten. Hier staan al jouw beschikbare strippenkaarten. Bewerk een strippenkaart waar je de toegang voor wilt aanpassen.

Aan de rechterkant kun je de strippenkaart koppelen aan lessen of faciliteiten. 

LOSSE CREDITS

Tot slot is het ook mogelijk om leden losse credits toe te kennen. Dit zijn eenmalige credits die het lid kan gebruiken voor geselecteerde lessen of faciliteiten.

Ga daarvoor naar Leden en klik op een lid. Klik op het tabblad Credits en dan Credits toevoegen. Er opent een popup waar je credits kunt toevoegen voor lessen of faciliteiten.