Corona gezondheidscheck

Voordat leden gaan sporten moeten ze aangeven of ze gezondheidsklachten hebben. Grib kan deze vragen vooraf automatisch naar leden mailen, zodat je dit niet handmatig hoeft te controleren. Mocht een lid aangeven gezondheidsklachten te hebben, dan wordt de reservering geannuleerd.


Jij kunt online zien of leden de vragenlijst hebben ingevuld.

Instellen

Onder Reserveringen > Corona Gezondheidsvragen kun je een vragenlijst aanmaken en aangeven hoeveel uur voordat een les start de leden een email ontvangen met een link naar de vragenlijst.

Leden kunnen de vragen met ja of nee beantwoorden. Als 1 of meerdere vragen met een ja wordt beantwoord, dan wordt aangeraden de reservering te annuleren. Houdt hier rekening mee als je de vragen opstelt.


Invullen

Leden krijgen automatisch een mail op de tijdslimiet die je hebt ingesteld (bijvoorbeeld 24 uur voordat een les start). De mail bevat een knop waarmee leden het formulier kunnen openen en invullen (zie hieronder een voorbeeld van de mail).

Het kan helaas voorkomen dat de mail in de Spam belandt. Geef van tevoren aan leden aan dat ze ook in de Spam-box controleren. Mailprogramma's zien bulk-mails (1 soort mail tegelijkertijd naar veel leden) vaak aan als Spam.

Leden kunnen het formulier ook vinden als ze inloggen op het ledenportaal. Als ze zijn ingelogd staat een balk met een verzoek om de vragenlijst in te vullen.

Controleren of leden de vragenlijst hebben ingevuld

Als coach kun je controleren of leden de vragenlijst hebben ingevuld. Hebben ze dat niet gedaan, dan kan de coach de vragen ter plekke stellen, zodat iedereen aangegeven heeft gezond te zijn.

Onder Reserveringen > Kalender kunnen coaches een les openklikken en de reserveringen van die les bekijken. Mocht een lid de lijst niet hebben ingevoerd, dan staat een icoontje bij de reservering, zie hieronder voor een voorbeeld.

In de nieuwste Club App van Grib is deze optie ook aanwezig.