Wie zijn jouw meest waardevolle leden?

Als je deze vraag kunt beantwoorden, dan heb je echt grip op je club. Bekijk jouw club door de ogen van jouw fans. Dan zie je kansen en mogelijkheden hoe je kunt groeien en waarom zij juist jouw fan zijn!


Loyaliteits-punten

Grib helpt je uiteraard bij het in kaart brengen van jouw fans. Wij hebben het makkelijk voor jou gemaakt, zodat je geen enquĂȘtes, nieuwsbrieven, mailings, interviews, etc moet houden. Het enige dat je moet doen is de loyaliteitsmodule instellen. Met deze module gaat Grib berekenen wie jouw fans zijn. Dat gebeurt op basis van jouw instellingen. Elke club is anders, als jij aangeeft wat je belangrijk vindt (en hoe belangrijk je dat vindt), dan doet Grib de rest.


Pilot klanten

Wij zijn op zoek naar pilot klanten die deze uitbreiding voor ons willen testen. In ruil daarvoor mag je deze module gratis gebruiken (op voorwaarde dat je de module samen met ons instelt, gebruikt en uiteraard ons van feedback voorziet)! Nieuwsgierig geworden? Stuur ons een mail en wij nodigen je uit voor de pilot en leggen uit hoe deze module werkt.