Begin oktober hebben we weer een aantal updates doorgevoerd. Zo is het inschrijfformulier aangepast zodat leden hun geboortedatum kunnen invoeren in plaats van selecteren. Invoeren gaat toch gemakkelijker dan selecteren hebben we gemerkt!


Opzegmails

Het is vanaf nu mogelijk om opzegmails in GetGrib aan te maken en te versturen. Onder Beheer > Abonnementstypen kun je klikken op Opzegmails. Hier kun je 1 of meerdere mails aanmaken.


Vermeld bijvoorbeeld tot wanneer het abonnement loopt en hoevaak ze nog geïncasseerd worden. Dit zijn vervangcodes die automatisch worden ingevuld in jouw opzegmail bij het versturen.


De opzegmail kun je selecteren als je een abonnement opzegt bij een lid.


Gewerkte uren coaches

In GetGrib hou je bij welke coach welke les geeft. Vanaf nu is het mogelijk om de gewerkte uren van jouw coaches per periode te bekijken! Als je de uren exporteert dan zie je om welke lessen of faciliteiten het gaat.


Je kunt de gewerkte uren bekijken onder Reserveringen > Overzicht > Coaches.


Boekingen & evenementen reserveren

Verhuur jij jouw zaal voor evenementen? Of is het mogelijk om een verjaardagsfeestje bij jou te organiseren? Maak dan gebruik van de Boekingsmodule. Wij zijn op zoek naar klanten die deze module willen testen.


Jij kunt evenementen aanmaken en een bedrag per persoon of een totaalbedrag vragen. Je kunt ook extra modules aanmaken die leden kunnen selecteren bij het boeken. Ook bij de modules kun je een totaalprijs of een prijs per persoon toevoegen.


Een evenement zou bijvoorbeeld een verjaardagsfeestje kunnen zijn. Je kunt aangeven dat het € 15,- per persoon kost en extra modules zoals een taart, drinken, etc toevoegen. Leden kunnen dit evenement vervolgens boeken via het ledenportaal of een los formulier.


Vraag jouw contactpersoon naar de mogelijkheden