Loyaliteitskorting via kassa/webshop

Vanaf nu is het mogelijk om in te stellen dat leden korting krijgen bij het behalen van een bepaald punten aantal. Zo kun je bijvoorbeeld instellen dat leden 25% korting krijgen op een t-shirt als ze 100 punten hebben behaald in de loyaliteitsmodule. 


Lees er meer over in onze handleiding over de loyaliteitsmodule. Wil je de loyaliteitsmodule kosteloos uitproberen? Neem dan contact met ons op.

 

Bekijk handleiding


Koppeling met Google Calendar (beta)

Maak je gebruik van de agenda-functie van Grib? Dan kun je vanaf nu de afspraken koppelen met je Google Calendar


Hoe werkt het?

Nadat je een gebruiker hebt gekoppeld met Google Calendar (via Beheer > Gebruikers) worden vanaf dan de afspraken die gemaakt worden in de Grib-agenda automatisch aangemaakt in Google Calendar.

Afspraken die wekelijks herhaald worden, worden 4 weken vooruit gepland. Wijzigingen aan afspraken kunnen gemaakt worden in Grib of in Google Calendar. Deze worden automatisch met elkaar gesynchroniseerd. Net als afspraken die worden verwijderd.


Binnen enkele weken gaan we de lessen-module ook koppelen aan Google Calendar. 


Wil je deze module testen? Je kunt 'm vinden en activeren onder Beheer > GebruikersNieuwe layout workout-module

De workout module in de Grib-App heeft vanaf nu een nieuwe layout. De oefeningen worden overzichtelijker getoond en de leden kunnen - na de oefening - in 1x hun voortgang invoeren.


Wil je de workout-module uitproberen? Neem dan contact met ons op.