Bij Grib zitten we nooit stil. Elke maand breiden we Grib uit!

Hieronder een overzicht van de aanpassingen die zijn gemaakt in september 2018 en beschikbaar is in GetGrib!


CLUB INTELLIGENCE

We hebben een stukje intelligentie in GetGrib

ontwikkeld. Vanaf nu tonen wij welke leden minder actief zijn geworden ten opzichte van de voorgaande maanden. Deze leden zou jij extra aandacht kunnen geven om ze actiever te krijgen.

Ook tonen wij welke leden inactief zijn geworden. Als leden nog wel een lopend abonnement hebben, kun jij ze proberen actief te krijgen.

Al deze intelligentie kun je vinden onder Club Intelligence > Activiteit Leden


DOCUMENTEN OPSLAAN BIJ EEN LID

Het is nu mogelijk om documenten op te slaan bij een lid. Upload bijvoorbeeld een getekend inschrijf-formulier of een voedingsschema. Per document kun je bepalen of het zichtbaar is voor het lid. Als het document zichtbaar is voor het lid, dan kan hij/zij het document downloaden via het ledenportaal.

Zie het artikel Documenten opslaan bij leden voor meer informatie.MACHTIGINGSFORMULIEREN AANMAKEN

Genereer formulieren met GetGrib om te printen en onderteken. Dit kunnen bijvoorbeeld inschrijfformulieren zijn voor een nieuw lid. Upload het document vervolgens bij het lid, zodat het getekende formulier eenvoudig terug te vinden is.

Lees er alles over in het artikel Genereer Machtigingsformulieren


WACHTLIJST VOOR LESSEN

Heb je de lessenmodule? Dan kun je vanaf nu een wachtlijst activeren voor je populaire lessen. Als de les vol zit, dan kunnen leden zich

inschrijven op de wachtlijst. Annuleert een lid zijn/haar reservering? Dan schuift de eerste op de wachtlijst door naar een reservering. Het lid

ontvangt hiervan een PUSH bericht en een e-mail.

Dit is in te stellen bij een les. Zie het artikel Toevoegen van een les voor meer informatie.