Meer omzet voor je sportschool met strippenkaarten

Leden komen en gaan, opzich is dat geen probleem. Maar er zijn ook leden die gewoonweg de commitment van een abonnement niet aandurven. Hoe kan je deze leden toch naar jouw sportschool trekken?

Strippenkaart

Een strippenkaart is de ideale manier om toch inkomsten te genereren van leden die niet direct de commitment willen aangaan, maar eigenlijk wel willen sporten. Het is een laagdrempelige manier van een abonnement. Uit onze eigen ervaring is tevens ook gebleken dat veel afnemers van strippenkaarten uiteindelijk toch naar een abonnement overstappen.

Waar moet je aan denken als je een strippen kaart voor jou sportschool maakt:

  • De prijs Zorg ervoor dat een strippenkaart niet voordeliger is dan een normaal regulier abonnement.
  • Aantal strippen Geef een keuze van het aantal strippen. Bijvoorbeeld 10 / 20 / 50 strippen. Hiermee geef je de mogelijkheid voor een langere commitment.
  • Ontwerp & stempel Zorg ervoor dat het ontwerp het toelaat om stempels te zetten. Een kleine persoonlijke stempel is natuurlijk extra gaaf!
  • Promotie Zorg dat de mogelijkheid op je website staat en laat jouw trainers het ook verkopen.

Voordelen

 • Leden die toch nog actief blijven
 • Directe betaling
 • Uitbreiding flexibiliteit

Het kan natuurlijk nog makkelijker!

Met Grib hebben deze mogelijkheid in het systeem zelf gebouwd! Zo hoeven jouw trainers niet bij iedereen te controleren of  hun strippenkaart wel gestempeld is. Handig toch?

Camiel Bos

Camiel Bos

Medeoprichter Grib

Camiel is opgeleid voor marketeer en grafische vormgever en is vijf jaar lang succesvol sportschoolhouder van twee boksverenigingen. Dit geeft Camiel een unieke visie op de sportwereld.  Graag deelt hij met mensen hoe ze alles uit hun sportschool kunnen halen.

Meer weten over Grib?

Laat hier je gegevens achter, dan bellen wij jou voor een gratis afspraak of voor meer informatie.