Nieuwe website & features

Grib is hard aan het groeien! Deze zomer hebben we hard gewerkt aan nieuwe mogelijkheden, waarover je in deze nieuwsbrief kunt lezen.


Daar hoort ook een nieuwe huisstijl bij. Natuurlijk is er aan jouw persoonlijke omgeving niets veranderd. We zijn benieuwd wat je ervan vindt!

 

Inchecken op geboortedatum

Voor de inchecktablet hebben we iets nieuws ontwikkeld: inchecken op geboortedatum in plaats van naam. Je bezoekers voeren acht cijfers in. Zo heb je minder kans op foute inchecks. Als je dit wilt gaan gebruiken, neem contact op met support!


Nieuwe kalender (reserveringen)

Naast de reserverings-lijst voor lessen of faciliteiten die je kent hebben wij een kalender toegevoegd. Hier worden alle reserveringen per dag / 3 dagen / week getoond. Deze nieuwe kalender werkt sneller en geeft een compleet overzicht.


Je kunt zelf bepalen wat jij in de kalender te zien krijgt, en je kunt verschillende overzichten maken. Uiteindelijk zal dit voor iedereen de standaardkalender worden.


Afgemeld voor de les?

Weet jij waarom leden soms niet komen? Vanaf nu is de lessenmodule aangevuld met een stuk feedback. Als een lid zich afmeldt voor de les, moet er een reden gekozen worden. 


Ziek, in de file of te druk op werk? Voortaan weet je waarom je afzeggers hebt. Neem contact op met support voor vragen en de instellingen!


Factureren in zelfgekozen tijdsblokken


Factureer jij niet per maand of kwartaal, maar per lessenblok? Vanaf nu kun je in GetGrib zelf instellen wanneer jouw blok is, en wanneer er gefactureerd wordt. 


Zo kun je leden zich per blok in laten schrijven, en zorgen dat de facturatie daarop afgestemd is. Nieuwe leden kunnen op hun inschrijfformulier een blok selecteren. Zo heb jij per inschrijving nog minder werk!